Juu, aloitin tämän lc:n jo kaauan sitten ja nytten haluan sen nettiin laittaa, mutta en todellakaan jaksa kirjoittaa koko juttua sillä menen jo kolmannessa sukupolvessa joten pikakelaus on tarpeen. Tämä ei ole varsinainen osa vaan katsaus menneeseen: hahmoihin ja taloon. PS! Kuvan laatu on vuodelta nakki ja muusi -_-'

00.jpg
Tässä näkyy talo kokonaisuudessaan. Eli ensimmäisenä esittelen talon. (talon takana urapalkintoja ja sen sellaista) Joo, se on aika tyhjä....

01.jpg
Eteinen/keittiö näkyy tässä. (joo, se on aika köyhä...)

02.jpg
Aikuisten makkari josta ovi....
04.jpg
Vanhusten makuuhuoneeseen. Itseasiassa koko talo on rakennettu tämän huoneen ympärille (remppasin vain vanhan talon vanhusten makkaria mutta rakennusvimma iski ^^')
07.jpg
Lastenhuone on tälläinen. Tuon pojan vieressä on sitten vielä sänky mutta se ei näy :[
06.jpg
Osa yläkerran "harrastehuonetta". Toinen kuva tästä huoneesta on salaperäisesti kateissa.
05.jpg
Vihreä-vessa sijaitsee alakerrassa. Siellä on potat varmuuden varalle (tai pikemminkin taaperoiden varalle)
03.jpg
Vaavien huone ^^  Tästäkin oli toinen kuva....
1.jpg

Eteisen toinen puoli hahmottamassa taloa ^^
(syöttötuoleja vastapäätä olevalla seinällä oleva ovi vie vauvojen huoneeseen ja sen vieressä oleva ovi lastenhuoneeseen, portaat harrastushuoneeseen ja portaiden vieressä on ovi vessaan.)

HAHMOT

h1.jpg
Ivan Carlson
Ivan on toisen sukupolven perijä. Hän on perhetavoitteinen, mieltymyksiä tai luonnetta en muista. Elämäntavoite on päästä lakiuran huipulle elikkä Kapteeni sankariksi (?) (tai minun kielelläni: Kapteeni kalsariksi) Hän on oppinut taaperona kävelemään ja puhumaan mutta pottailun saloja hän ei koskaan sisäistänyt kunnolla.Hänellä on kaksoisveli Ian  ja isoveli ja -sisko. Hänen isoveljensä kastettiin Mikeksi ja sisko Minaksi.


h2.jpg
Linda Keskitalo/Carlson
Linda on Ivanin lemmitty. Alunperin tyttö seurusteli Ivanin veljen Miken kanssa mutta menettikin sydämensä Carlonsin perijälle. Linda on perhetavotteinen, mieltymyksiä tai elämäntoivetta ei ole minun pienessä pääkallossani. Luonne on hyvä mutta tarkalleen en sitä muista. Lindalla ei ole sukulaisia mutta omistaa Ivanin kanssa neljä lasta ja haaveilee vielä kahdesta lapsesta.

h3.jpg
Leo Carlons/Keskitalo
Leo on pirteä pikku poika. Pienen kömmähdyksen takia pojan sukunimi on Keskitalo. Hänellä on kaksois-sisko Nita (kts. alemmas) ja pikkuveli ja -sisko. Leolla ja Nitalla on hyvä suhde ja he eivät riitele usein. Se helpottaa samassa huoneessa asumista. Leolla ei ole hyvä luonne. Leo on ollut taapero-iästä lähti mummonsa ns. suosikki.
h4.jpg
Nita Keskitalo/Carlons
Nita on ruoanlaittoa rakastava pikku likka.Pienen kömmähdyksen takia tytön sukunimi on Keskitalo. Hänellä on kaksoisveli Leo (kts. ylös) ja pikkusisko ja -veli. Nitalla ja Leolla on hyvä suhde ja se helpottaa samassa huoneessa asumista. Nitalla on suht. koht. hyvä luonne ja se onkin Nitan suurin vahvuus perijäkamppailussa. Nita on vaarinsa suosikki.
h5.jpg
Emma Von Shell/Carlons
Emma on suvun aloittajatar. Hän rakastaa ruoanlaittoa.
Emma pitää parrakkaista ja mustahiuksista miehistä jotka eivät ole työttömiä.
Hän on horoskoopiltaa vesimies ja Emmalla on perhetavoite. Elämäntoiveonkin saada 6 lapsenlasta. Emma suosii Leoa.
h6.jpg
Göran Carlson
Göran on yrityksen avulla napsittu perhetavoitteinen vaari. Aluksi hän tietysti oli aikuinen mutta ikää tulee.
Göran on perhetavoitteinen (kuten muutkin). Mieltymyksiä tai elämäntoiveita tai luonnetta ei muisteta taaskaan. Göran on pettänyt vaimoaan useita kertoja. Valitettavasti en (taaskaan) muista pettäjättären nimeä. Göran on myös vokotellut Lindaa. Göranin "suosikki" on Nita.

h7.jpg
Nina Carlson (tämä on jo puhdas Carlson)
Nina vasta vauva. Hänellä on isosisko ja -veli sekä kaksoisveli. Nina onkin puhdas Carlson sillä Linda ja Ivan olivat jo ehtineet mennä naimisiin kun tyttö syntyi.
h8.jpg
Lenny Carlson
Lenny on Ninan kaksoisveli. Hänkin on vasta vauva. Hän on tummempi kuin Nina.Lennyllä on isoveli ja -sisko ja pikkusisar.

 

Siinä se oli  :)  Tämä oli siis vain pikakelaus, ei varsinainen osa. Eka osa tulee heti kun sen jaksan kirjouttaa. Toivottavasti tiedätte sitten jotain tästä suvusta. Ainiin, linkittää saa ja jos ilmoitat siitä niin linkitän sinunkin sivusi mielelläni ;) Ja kommentointi on sallittua, pikemminkin pakollista ^^